design


V steklarskem ateljeju SLOKAN design izdelujemo različne unikate. 
Linijo oblikovalsko energijskih unikatov dipl.univ.oblikovalke Andreje Slokan pod lastno blagovno znamko SLOKAN design.

Letos smo sodelovali na TOP iDEJI na sejmu Ambient z kolekcijo ogledal ODSEVI - REFLECTIONS :V ponudbo steklarskega DESIGNA spadajo  :
 
SLOKAN design ogledala po principu Feng Shuija
Po starodavni kitajski filozofiji urejanja prostorov Feng Shuija se smatrajo ogledala kot "zdravilo za prostor". Pomagajo nam usmeriti energijo, če jo v prostoru primanjkuje ali pa jo razpršijo. Osvetlijo ali povečajo male prostore in temne kote našega doma. Nevtralizirajo negativno energijo in prinesejo prostoru in stanovalcem obilje. Tako ogledalo odseva v prostor tisto, kar mi želimo. V ateljeju ogledala dodatno obogatimo z simboli, vzorci in barvami, ki vam pomagajo do blaginje. Več na slokandesign.blogspot.com Ogledala vam lahko tudi uokvirimo.
 
SLOKAN design nakit iz fuzije in poldragih kamnov  - kristalov. 
Nakit izdeluje Andreja in je običajno narejen po naročilu. Nekaj izdelkov pa je naprodaj v ateljeju. 
Kristali so dragoceno bogastvo narave in nas vedno presenetijo s svojo lepoto, barvami in raznolikostjo. Poleg lepote imajo kristali tudi svojo vibracijo delovanja, ki se razlikuje od vsakega kristala. Sproščujoče lastnosti kristalov nam lajšajo življenje, prinašajo obilje, harmonijo odnosov...
Ametist sprošča, Citrin prinaša obilje, Roževec je za ljubezen, Karneol prinaša ustvarjalno strast, Granat nas prizemlji, Obsidian ščiti, Aquamarin za pogum, Amazonit prežene žalost, Biseri za lepoto... Več na slokandesign.blogspot.

STEKLENA PRIZNANJA Novost v ateljeju SLOKAN designa je izdelava in oblikovanje različnih priznanj. Priznanja ali medalje izdelamo iz stekla, ki ga lahko izrežemo v poljubno obliko, lasersko graviramo logo, peskamo in fuzijsko obdelamo, kar mu doda žlahtnost. Pomagamo vam ga tudi oblikovati. 
Podelitev priznanj na RTV LJ si lahko ogledate na spodnji povezavi :

STEKLENE TABLE Z LOGOTIPOM V ateljeju SLOKAN designa izdelamo tudi unikatne table logotipa.
Steklo, Fusion, barve, peskanje...
Izdelava logotipa v simbolnem očiščenju skozi steklo, ki predstavlja vodo - se pravi čustva in očiščenje. Skozi proces fuzije in dodajanjem barv gre logotip skozi ogenj transformacije in tako sežge vse omejitve. Logo tako prečistimo in mu dodamo novo energijsko vrednost, ki vpliva na poslovni uspeh in dober nov začetek.

URE PO NAROČILU Izdelamo steklene ure po naročilu z printanim logotipom ali zgolj unikatne barvane ali prosojne ure....

UNIKATNI IZDELKI V ateljeju sproti nastajajo SLOKAN design unikati oblikovalke Andreje Slokan. Vedno se najde kaj novega. Spodnji izdelki pa so postali naša stalnica, saj ljudje zelo radi segajo po njih, ko potrebujejo darilo ali unikaten okras za svoj dom.